Hae nyt

| Lähetä Hakemuksesi sähköpostilla: info@makeupforeveracademy.fi
x
makeupforever courses
 • Make up for ever academies worldwide

  Opinnot ovat tuntimäärältään erittäin laajat. Opetussuunnitelmamme valmentaa systemaattisesti kansainväliseen MAKE UP FOR EVER Academy tutkintoon.
  Koulun oma todistus on sama kuin kaikissa muissakin maailman MAKE UP FOR EVER Academyissä. Tämän vuoksi mahdollisuudet kansainväliseen työllistymiseen ovat erinomaiset.


  Opetus on intensiivistä ja monimuotoista pienryhmäopetusta alan viimeisimpien menetelmien ja tekniikoiden mukaisesti. Käytämme myös vierailevia asiantuntijoita (esim. valokuvaaja, kuvataiteilija, kampaajamestari, stylisti, teatteriohjaaja), jotta opiskelija saa hyvän kuvan alalla työskentelystä.

  Opettajillamme on yhteensä yli 140 vuotta kokemusta maskeerauksen opetuksesta, joten erittäin monet alalla menestyneet ammattilaiset, sekä muiden oppilaitosten maskeerausopettajat, ovat heidän entisiä oppilaitaan. Jokainen heistä on oman osa-alueensa spesialisti ja he kaikki myös työskentelevät jatkuvasti maskeerauksen työkentällä, opetuksen ohella. Heidän joukossaan on useita näyttötutkintomestareita, teatterialan ammattitutkinnon suorittaneita, ja pedagogisesti päteviä opettajia.

  Meillä on myös erillinen opettajien koulutusohjelma Pariisin MAKE UP FOR EVER Academyn kanssa, jonka avulla kehitämme ja ylläpidämme opettajiemme osaamista

  Opetus on intensiivistä ja monimuotoista pienryhmäopetusta alan viimeisimpien menetelmien ja tekniikoiden mukaisesti. Käytämme myös vierailevia asiantuntijoita (esim. valokuvaajat ja ohjaajat), jotta opiskelija saa hyvän kuvan alalla työskentelystä.

 • Aiomme nostaa ja kehittää meikkauksen ja maskeerauksen tasoa Suomessa kouluttamalla yhä parempia ammattilaisia työskentelemään sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
  Kehittämme jatkuvasti omaa opetustasoamme kouluttamalla opettajiamme ja hyödyntämällä viimeisimpiä tekniikoita sekä MAKE UP FOR EVER Academyn kansainvälistä ammattitaitoa.

  Haluamme toteuttaa Dany Sanzin näkemystä maskeerauksen taiteesta ja toteuttaa hänen asettamaansa mottoaan: CREATE, EDUCATE, ELEVATE.

 • REKRYTOINTIPROSESSI
  Tarvittaessa annamme tietoa uramahdollisuuksista MAKE UP FOR EVER Academy Helsingissä. Ilmoitamme avoimista työpaikoista erikseen, mutta voit myös hakea meille vapaamuotoisella sähköpostilla jossa kerrot itsestäsi ja kiinnostuksistasi, sekä lähettää meille kopion ansioluettelostasi. Kaikki hakemukset luetaan ja rekrytointiosastomme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Myös työharjoittelupaikkoja eri tehtäviin on tarjolla vaihtelevasti.

 • Kaikki koulumme läpäisseet opiskelijat pääsevät osaksi kansainvälistä MAKE UP FOR EVER Academy alumni-ohjelmaa. Tämän ohjelman kautta he voivat verkostoitua toisten maskeeraajien kanssa, sekä tavoittaa erilaisia työmahdollisuuksia myös kansainvälisesti.