Hae nyt

| Lähetä Hakemuksesi sähköpostilla: info@makeupforeveracademy.fi
x
makeupforever programs

Koulutukset

Courses in Makeup and Beauty

MAKE UP FOR EVER ACADEMY tarjoaa laajan kurssivalikoiman erilaajuisia koulutuksia. Kurssimme kestävät kahdesta (2) kuukaudesta yhdeksään (9) kuukauteen. Kurssit on tarkoitettu kenelle tahansa, joka haluaa parantaa taitojaan tai oppia meikkauksen ja maskeerauksen kattavat perustaidot.
Academy tarjoaa opetusta kaikissa maskeerauksen osa-alueissa kauneudesta tehosteisiin ja body-paintingiin asti perustajamme Dany Sanzin menetelmien ja arvojen mukaisesti. Opetuksessa huomioimme jokaisen opiskelijan oman luovuuden ja lähestymistavan maskeeraukseen. MAKE UP FOR EVER Academyn koulutus tarjoaa parhaat lähtökohdat tulevaisuuden ammattilaisille.
Meidän todistuksemme on sellaisenaan kansainvälisesti tunnustettu ja sen vuoksi voimme mahdollistaa helpommin lupaaville oppilaille kansainvälisiä työmahdollisuuksia.
Valittavat kurssivaihtoehdot:

Näiden lisäksi MAKE UP FOR EVER Academy tarjoaa intensiivikursseja erilaisista aihealueista kysynnän mukaan. Intensiivikursseja voidaan järjestää myös ryhmille, jolloin niitä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisiksi esim. yrityksiä tai tuotantoyhtiöitä varten.

MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki is international with global perspectives

MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki on aidosti kansainvälinen joten kaikista kursseista saat Academyn kansainvälisen kurssitodistuksen. Laajempien kurssiemme päätteeksi voit lisäksi suorittaa teatterialan ammattitutkinnon tai jonkin tutkinnon osan.

KYSY LISÄÄ NÄISTÄ KURSSEISTA
  • AIRBRUSH-perusteet, 1 VIIKKO
  • ERIKOISEFEKTIT, 1 VIIKKO
  • PROSTHETICS / IRTO-OSAT, 2 VIIKKOA