Hae nyt

| Lähetä Hakemuksesi sähköpostilla: info@makeupforeveracademy.fi
x
makeupforever staff and team
JULIUS SEPPONEN
 • Julius Seponnen - Makeup Artist in Finland
  JULIUS SEPPONEN
  ACADEMYN JOHTAJA.

  Julius on MAKE UP FOR EVER Academyn johtaja suomessa ja Academyn kansainvälinen SFX Master -opettaja.

  Julius Sepponen on Academyn johtaja. Hän on ollut useita vuosia töissä alalla kauneuden, kuvausten ja HDTV:n maailmassa, sekä tuotekouluttajana MAKE UP FOR EVER Professional:lla. Tänä aikana hän on kerännyt kokemusta ja kontakteja sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Hän on näyttötutkintomestari ja MAKE UP FOR EVER Academyn kansainvälinen erikoisefektien mestariopettaja. Ennen uraansa maskeeraajana hän on toiminut myös muilla aloilla johto- ja koulutustehtävissä.

KAARINA KOKKONEN
 • Kaarina Kokkonen - best Makeup Artist in helsinki
  KAARINA KOKKONEN
  KOULUTUSVASTAAVA

  Kaarinalla on 30 vuoden kokemus meikkiallalla opettamisesta. Hän on myös erittäin aktiivinen alan työkentällä.

  Kaarina Kokkosella on 30 vuoden kokemus maskeerausallalla opettamisesta. Hän oli Dany Sanzin ensimmäinen suomalainen opiskelija Pariisissa vuosina 1982-83, ja on siitä lähtien ollut alan intohimoinen ammattilainen tehden kaikkia alan töitä kauneus- ja kuvausmeikeistä aina Savonlinnan Oopperajuhliin. Hän on myös näyttötutkintomestari ja suorittanut opettajan pedagogisen pätevyyden.

TUIJA LUUKKAINEN
 • Tuija Luukkainen - Beautician in Finland
  TUIJA LUUKKAINEN
  KOULUTTAJA

  Tuija on maskeeraajan lisäksi kosmetologi ja tehnyt 30 vuoden uransa aikana töitä laajasti alalla.

  Kokemusta Tuijalla on erittäin paljon mm. TV:n, valokuvameikkien, teatterin, oopperan ja kauneusmeikkausten saralta. Hän on myös opettanut yli 30 vuotta sekä maskeerausta, että ihonhoitoa.

Akatemialla on myös 9 muuta vierailevaa opettajaa, jokainen edustaen ja opettaen tiettyä osa-aluetta meikkauksessa. Nämä ammattilaiset yhdistettynä ulkopuolisiin asiantuntijoihin tarjoavat opiskelijoille todella monipuolisen lähestymistavan meikkaukseen ja alaan yleisellä tasolla.
Näihin ammattilaisiin kuuluu mm. Juliette Handolin, Mari Vaalasranta, Pirjo Ristola, Kaija Ilomäki, Miika Kemppainen ja Tarja Virmanen.