Hae nyt

| Lähetä Hakemuksesi sähköpostilla: info@makeupforeveracademy.fi
x
makeupforever courses

Fashion Unit Show in Helsinki 2013, Makeup and Bodypaint

MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki osallistui syyskuussa 2013 Fashion Unit:n järjestämään muotinäytökseen Helsingin kaupungintalolla. Academyn opiskelijat toteuttivat opettajien johdolla kaikki näytöksen meikit ja myös bodypaint-osuuden.
Videossa nähdään pikainen silmäys esiripun taakse ja siihen kuinka paljon merkitystä meikillä ja maskeerauksella on kokonaisuuden onnistumiseen.

MAKE UP FOR EVER ACADEMY Helsinki Esittely

MAKE UP FOR EVER ACADEMY tarjoaa ammatillista meikkaaja- ja maskeeraajakoulutusta.
Opetussuunnitelmamme on sama, kuin kaikissa maailman MAKE UP FOR EVER ACADEMY -kouluissa (mm. Pariisi, New York, Bryssel, Nizza, Shanghai, Singapore).
Kurssimme yhteydessä voit suorittaa halutessasi kansainvälisen todistuksemme lisäksi myös Suomalaisen ammattitutkinnon.

ACADEMY by Dany Sanz MAKE UP FOR EVER

MAKE UP FOR EVER Professionalin perustaja Dany Sanz perusti ensimmäisen MAKE UP FOR EVER Academyn Pariisiin 2002. Hän oli kosmetologin lisäksi maalari ja kuvanveistäjä jo ennen maskeeraajaksi ryhtymistään ja oli aina kokenut vahvan palon opettaa ihmisiä maskeerauksen taiteessa.
Joka vuosi yli 500 opiskelijaa aloittaa opiskelun Academyissä ympäri maailman, oppiakseen joko kokonaan uuteen ammattiin tai parantaakseen ammatillisia taitojaan ja aktivoidakseen luovuuttaan.
MAKE UP FOR EVER Academy:ssä opetus toteutetaan rautaisten ammattilaisten toimesta, Dany Sanzin ainutlaatuista näkemystä ja tekniikoita hyödyntäen ja jokaisen opiskelijan omia vahvuuksia kehittäen.

Me koulutamme maskeeraajia maailman huipulle. Academyn motto onkin: CREATE, EDUCATE, ELEVATE.