Privacy Policy

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MAKE UP FOR EVER Academy
Malminkatu 24 E 67
00100 HELSINKI
Y-tunnus: 2400500-0
Puh: 050 301 2900

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MAKE UP FOR EVER Academyn asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

● Nimi
● Sähköpostiosoite
● Matka- ja/tai muu puhelinnumero
● Organisaatio ja asema
● Organisaation osoitetiedot
● Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


Use of cookies

This page is using cookies. Cookies are small text files that we put on your computer, that allow us to provide you with a better browsing experience. By using this website, you agree to let us use cookies. With cookies we are counting visitors and they also help to get info in what pages users are visiting and how do they move on the website.

This page’s tracking service is provided by Google Analytics. The collected data is not shared with third party. Tracking is made anonymously and we do not try to indentify visitors.

Social media screens may write their own cookies. They have their own use of cookie policies.

More common information about cookies: Finnish Communications Regulatory Authority​


Web Design

This page is made by Netello Systems Oy. Netello has provided Search Engine Optimization and customized Content Management Systems since 1999.

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2019 Make Up For Ever Academy