Lisätietoja Academyyn hakemisesta

Lähetä vapaamuotoinen hakemus hakulomakkeella tai info@makeupforeveracademy.fi

 

Järjestämme oppilaitoksessamme sekä suomalaiseen Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon valmistavaa että kansainväliseen MAKE UP FOR EVER Academyn tutkintoon valmistavaa koulutusta.

Lisäksi järjestämme erilaisia täsmäkursseja ja -koulutuksia meikkaus- ja maskeerausalaan liittyen. Näihin täsmäkursseihin ei ole erillisiä pääsykokeita.

Kenen kannattaa hakea 9 tai 6 kk koulutuksiin?

Näihin koulutuksiin ei tarvita aikaisempaa kokemusta alalta, mutta edellytämme että:

  • olet aidosti kiinnostunut meikkaajan- / maskeeraajan ammatista
  • olet luova ja taiteellisesti orientoitunut
  • täyttänyt 18 vuotta
  • suoritat hyväksytysti järjestämämme pääsykokeen.

Kenen kannattaa hakea täsmäkursseillemme?

Varsinaisia pääsyvaatimuksia näihin ei ole. Monet kursseistamme on kuitenkin suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat syventää tai päivittää osaamistaan jostakin tietystä, tarkasti rajatusta osa-alueesta.

Monilla kursseilla opitaan myös jokin konkreettinen taito, joka ei välttämättä sisälly esimerkiksi perusopintoihin. Tarkemmin kunkin kurssin sisältöön kannattaa tutustua koulutus- ja kurssilistauksestamme »

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan MAKE UP FOR EVER Academyssä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai info@makeupforeveracademy.fi.

Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi ja mielenkiinnon kohteistasi. Kerro myös mistä koulutuksesta tai kurssista olet kiinnostunut ja mitä odotat tulevaisuudelta.

Saat paluupostissa lisätietoja, liittyen tuleviin opintoihisi tai pääsykokeeseen.

Hakulomake

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy