Opiskelijoiden kokemuksia

MAKE UP FOR EVER Academyn koulutukset ovat erittäin arvostettuja myös opiskelijoidemme keskuudessa. Ohessa muutamia opiskelijoidemme itsensä jättämiä kommentteja opiskelustaan MAKE UP FOR EVER Academyssa.

9kk väsymystä, turhautumista, itsensä ruoskimista, itkupotkuraivareita, lyhyitä yöunia, tuskanaurua, luovutuksen äärirajoja, vereslihaa, MUTTA ne tärkeimmät.. ITSENSÄ LÖYTÄMISTÄ, UNIIKIT JA AMMATTITAITOISIMMAT OPETTAJAT, VAATIVA OPETUSLAATU, IHANAT UUDET YSTÄVÄT, MAHTAVAT HARJOITTELUT, TYÖLLISTYMINEN KOULUN JÄLKEEN TODELLA HYVÄT, PARHAAT 9kk IKINÄ.

NATALIA HED Make-up artist, 2016

I came from Southeast Asia to study in Makeup Forever Academy Helsinki to work towards my dream. The academy’s teachers are very experienced and have helped to grow my passion for makeup. With their commitment to good technique and strict teaching, they expand their students’ horizons and give them a unique prespective on beauty. I am happy I made the choice to study in Helsinki and would certainly embark on this journey once more.

EMILY LEE Make-up artist, 2017, working in China

Taking this course was one of the best decisions I have ever made! This course helped fine tune and better my skills from applying bridal makeup all the way to special effects. Any questions or problems I was having at the time were very quickly answered and overcome! I now am very proud to say I am a Make Up For Ever Alumni.

VALERIA LOPEZ Make-up artist, 2017, working in the USA

Make Up For Ever Academy offers the best education if you’re I interested to became a professional makeup artist. The lessons are incredibly interesting and the teachers are insanely skilful. You get to lear everything what you will need in the field. The best part what the school has to offer isn’t just the lessons, but you can also have a chance to try different internships and networking. Also sometimes there came guest artists to teach some techniques what you have never seen before. I loved the experience and almost felt that the time flew too fast. Totally worth every penny and highly recommend. You won’t get better education elsewhere I can promise that!

MARIEL HYNYNEN Make-up artist, 2017

Tein päätöksen lähteä vakituisesta työpaikasta sosiaalialalta uudelleen kouluttautumaan ”vanhoilla päivilläni”, hieman yli 40-vuotiaana. Maskeeraus kiehtoi ja valitsin koulukseni Make Up For Ever Academyn siellä olevien opettajien vankan ammattitaidon ja kokemuksen vuoksi. Halusin oppia parhailta. Koulutuksen aikana rakkauteni teatterimaskeeraukseen syttyi todenteolla. Academyn loistavien kontaktien avulla pääsin työharjoitteluun esim. Suomen Kansallisoopperaan sekä Uuteen Iloiseen teatteriin. Näissä paikoissa, sekä lisäksi Suomen Kansallisteatterissa toimin edelleenkin freelancerina. Academyn opettajiin voin olla vieläkin yhteydessä, mikäli minulle tulee ammattiin liittyviä kysymyksiä, he ovat aina valmiita auttamaan. En ole päivääkään katunut alan vaihdosta. Academyn kautta ovet avautuivat teatterin ihmeelliseen maailmaan ja aivan uuteen elämään!

ANNIKA SEPPÄLÄ Make-up artist, 2016, stage makeup artist

Make Up For Ever Academyn yksi vahvimpia ominaisuuksia meikkikouluna on ehdottomasti kansainvälisyys! Opintojesi jälkeen sinulla on kädessäsi kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu tutkintotodistus, jolla on todellista arvoa eteenkin jos tähtäät urallasi myös ulkomaiden markkinoille! Lisäksi Academy Helsingissä sinua opettavat yhdet alamme arvostetuimmat ammattilaiset, ketkä edelleen tekevät aktiivisesti töitä kentällä sekä kouluttavat itseään! Se jos mikä on mielestäni tärkeää opettajan työssä! Itse sain opintojeni aikana lukuisia hienoja mahdollisuuksia päästä työskentelemään produktioihin (tv, mainoskuvaukset, oopperatuotannot) jotka toivat myös erittäin arvokkaita kontakteja, joita sai hyödynnettyä kun alkoi tosissaan rakentamaan omaa uraa freelance meikkaaja-maskeeraajana! Vierailevat opettajat täydensivät jokainen omalla osaamisellaan opintojen kirjoa mm. Miika Kemppainen joka toi opetuksensa suoraan Milanon muotiviikoilta. En voi muuta kuin suositella lämmöllä tätä upeaa koulua, joka tarjoaa mahtavat eväät luoda itselleen hienon uran meikkaaja-maskeeraajana!

AARNI MIKKOLA Make-up artist, 2014, celebrity makeup artist / drag artist

MAKE UP FOR EVER Academy löytää ja tuo ulos oman luovuutesi. Se kasvatti tytöstä taitavan, menestyksen haluisen ja ahkeran nuoren naisen. Siitä kiitos ammattitaitoisille opettajille jotka antoivat parhaan mahdollisen alun tälle uralle. Haastavaa mutta todella palkitsevaa!

ANNIMARIA ÄRJÄ Make-up artist, 2013, Inglot distributor

Rankka mutta antoisa vuosi. Mahtavat opettajat ja mahdollisuus tehdä paljon työharjoitteluita. Huippua!

NONNA KARHU Make-up artist, 2013

Olen ollut todella tyytyväinen opetukseen! Se on ollut tarkkaa ja yksityiskohtaista hyvässä hengessä, juuri sitä mitä hainkin. Ensimmäiset asiakkaatkin on jo tehty, joten uskon että saan meikkauksesta loistavan lisän työhöni!

SANNA LAAKKONEN Hairstylist, 2013

Intensiivinen koulutus tarjosi erittäin hyvät lähtökohdat maskeeraajana toimimiseen, olipa kyseessä sitten teatteri-, tv/elokuva- tai kauneusala. MAKE UP FOR EVER Academy on paras!

MAIJU TUOVILA Make-up artist, 2012

Koulu oli haastava hyvällä tavalla! Koulun opetustyyli on erittäin tehokas ja nopeatempoinen ja opettajien kokemuksen määrä yhdistettynä on jotain käsittämättömän hienoa oppilaalle, joka vain haluaa oppia. Kun koulu on loppu, olet valmis astumaan Pro maskeeraajan työhön ja sinun ei tarvitse pelätä, että riittävätkö taitosi. Kaikki aloitustyökalut saat koululta. Minäkin onnistuin, niin kyllä muutkin, mutta se vaatii kovan tahdon ja halun tehdä tästä alasta ura! Ei se helppoa tule olemaan, mutta kun otat sen vakavasti, niin tulet onnistumaan! En ole katunut päivääkään alanvaihtoani ja liittymistäni MAKE UP FOR EVER Academy perheeseen.

SUSANA MARTINEZ Make-up artist, 2011

Jos haluaa hyvin opetuksen ja mahtavat opettajat MAKE UP FOR EVER Academy on oikea paikka siihen.

OLIVIA LINDMAN Make-up artist, 2011

Haluatko jakaa omat kokemuksesi?

Voit lähettää omat kokemuksesi MAKE UP FOR EVER Academyn koulutuksista sähköpostiimme info@makeupforeveracademy.fi, otsikolla “KOKEMUKSIA”. Mikäli palautteesi saa julkaista tällä sivulla, kerro se viestissäsi selvästi. Oheen voit myös liittää valokuvan itsestäsi, jos haluat.

Katso yhteystietomme

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy