Tulevien ammattilaisten kansainvälinen

Maskeeraajakoulu

MAKE UP FOREVER Academy on meikki- ja maskeeraajakoulu, josta valmistuu kansainvälisen tason huippuosaajia.

Pro Master

Meikkaaja-maskeeraaja

9 kk
Lue lisää

Mua Master

Meikkaaja-maskeeraaja

6 kk
Lue lisää

Beauty Master

Koulutus

4 kk
Lue lisää

Huulet

Kriteerimme ovat korkeat, mutta niin on myös opetuksemme taso. Tämä maskeerauskoulu tuottaa kansainvälisen tason osaajia, jotka voivat halutessaan pyrkiä tekemään uraa myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Meiltä valmistuneiden oppilaiden osaaminen on laajasti tunnustettua sekä Suomessa että ulkomailla, ja siitä olemmekin hyvin ylpeitä.

Kansainväliset tasovaatimukset ja loppukokeet

Edellytämme maskeerauskoulu oppilailtamme aina hyväksytysti suoritettua pääsykoetta ja loppukoetta. Näillä varmistetaan että kaikki Suomen MAKE UP FOR EVER Academysta valmistuvat oppilaat täyttävät saman kansainväliset standardit kuin Pariisin, New Yorkin ja Shanghain MAKE UP FOR EVER Academysta valmistuneet.

Meiltä valmistuminen ei siis ole mikään läpihuutojuttu, vaan vaatii opiskelijalta lahjakkuuden lisäksi myös oikeaa sitoutumista. Tarjotessamme parasta mahdollista opetusta, edellytämme siis myös opiskelijoilta enemmän kuin monet muut oppilaitokset.

Lähes kaikki maskeerauskoulu opiskelijamme ovat kuitenkin pääsääntöisesti sitä mieltä, että meillä saadut opit todellakin ovat vaivan arvoisia, ja myös me olemme todella ylpeitä oppilaistamme!

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto

Pidemmät koulutuksemme ovat myös tutkintoon valmistavia koulutuksia, joten opiskelujen yhteydessä on mahdollista suorittaa myös suomalainen Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto.

Miksi olemme paras meikkaus- ja maskeeraajakoulu?

Aidosti kansainvälinen oppilaitoksemme valmistaa paitsi suomalaiseen ammattitutkintoon, myös kansainväliset vaatimukset täyttävään MAKE UP FOR EVER Academyn tutkintoon, joka tunnetaan laajalti maailmalla.

Oppilailtamme olemme kuulleet, että kurssisisältöihimme sisältyy usein myös paljon sellaista, mitä muissa oppilaitoksissa ei opeteta.


Opettajien taso on korkea

Haluamme varmistaa laadukkaan ja nykyaikaisen koulutuksen, joten pidämme myös opettajiemme tasoa korkealla kansainvälisten koulutusten ja tasotestien avulla.

Opettajiemme osaamistason jatkuvasta päivittämisestä huolehditaan myös MAKE UP FOR EVER Academyn toimesta, ja osaamista haetaan myös ulkomailta.

Käytämme myös lukuisia vierailevia opettajia, jotka tuovat oman lisänsä opetusvalikoimaan, erityisesti tiettyjen erikoisosa-alueiden puitteissa.

Maskeerauskoulu oppilashaku on avoinna vuoden ympäri

Otamme uusia oppilaita ympäri vuoden. Sinun ei siis tarvitse odottaa seuraavaa yhteishakua, vaan meille pääset opiskelemaan myös joustavasti.


Hae meille!

Meillä opit alan kansainväliseksi ammattilaiseksi. Paikkoja täytetään ympäri vuoden.

Lähetä meille hakemuksesi

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy