Alumniohjelma valmistuneille

Tuemme kaikkia opiskelijoitamme vielä valmistumisen jälkeenkin, ja pyrimme auttamaan heitä urallaan eteenpäin. Saamme jatkuvasti kansainvälisiä kyselyitä hyvistä osaajista, ja välitämmekin heistä tietoa ilolla eteenpäin.

Jokaisella valmistuneella opiskelijalla on mahdollisuus pysyä osana suurta ja kansainvälistä MAKE UP FOR EVER Academy -yhteisöämme. Oman maasi kouluttajilta tai koulusi johtajilta saat tarvittaessa myös suosituskirjelmät tuleviin koitoksiin, kuten työhakemuksiin tai oppilaitoshakuihin.

Olet ansainnut tukemme

Koulustamme valmistuminen edellyttää aina hyväksytysti suoritettua loppukoetta, joka valvotaan ulkopuolisten ammattilaisten toimesta. Kokeet ovat samat kaikissa MAKE UP FOR EVER Academyn oppilaitoksissa, niin Helsingissä, Pariisissa, Shanghaissa kuin New Yorkissakin.

Tästä syystä uskallamme seisoa oppilaidemme osaamisen takana, ja jokainen mahdollisuus edistää entisten oppilaidemme ammattilaisuraa on meille suuri ilon ja ylpeyden aihe.

Alumnit saavat alennuksia ja etuja

Alumnimme saavat myös konkreettisia etuja tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Näistä mainittakoon mm:

Näiden lisäksi annamme mielellämme myös ammattiuran suunnitteluun liittyvää neuvontaa, sitä tarvitseville, vielä opintojen jälkeenkin.


Pariisin Academy ylläpitää sähköistä alumniyhteisöä

Alumniohjelmaamme kuuluu myös sähköinen järjestelmä, jossa liikkuu mm. paljon kansainvälisiä työpaikkailmoituksia. Sähköisen järjestelmän ylläpidosta vastaa Pariisin MAKE UP FOR EVER Academy.


Kysy lisää alumnitoiminnasta

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä alumnitoimintaan liittyen, lähetä meille viestiä info@makeupforeveracademy.fi

Katso yhteystietomme

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy