Kysymyksiä ja vastauksia

Tälle sivulle olemme koonneet kysymyksiä ja vastauksia, jotka koskevat kouluamme ja meillä opiskelua.

 


Missä kaikkialla on MAKE UP FOR EVER Academy?

Helsingin MAKE UP FOR EVER Academy on osa kansainvälistä MAKE UP FOR EVER -koulujen perhettä. Sisarkoulut sijaitsevat Pariisissa, Brysselissä, New Yorkissa, Nizzassa, Saint Denisissä (TV & Cinema Academy), Shanghaissa, Singaporessa ja Soulissa.


Miksi juuri MAKE UP FOR EVER Academy?

MAKE UP FOR EVER Academy on edistyksellinen, pedagogisesti korkeatasoinen ja kansainvälisesti johtava maskeerauskoulu. Opettajat ovat alansa huippuammattilaisia. Pariisin MAKE UP FOR EVER Academy asettaa korkeat laatuvaatimukset jokaiselle Academylleen, seuraa koulutusten tasoa ja pitää jatkuvasti yllä opettajiensa ammattitaitoa. Helsingin Academyn koulutukset ja niiden opetussuunnitelmat noudattavat Pariisin ja New Yorkin korkeita laatustandardeja.


Kuinka voin hakea MAKE UP FOR EVER Academyyn?

Järjestämme pääsykokeita ammattiin tähtääviin koulutuksiimme pitkin vuotta. Osallistuminen lyhyempiin, ammattitaitoa täydentäviin koulutuksiin ei kuitenkaan edellytä hakijalta pääsykoetta. Jos olet kiinnostunut opiskelusta Academyssä, ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@makeupforeveracademy.fi niin kerromme lisää hakuprosessista!


Kuinka oppilaat valitaan?

Maailmanlaajuisen MAKE UP FOR EVER Academyjen organisaation takia lähestymistapamme opetukseen on kansainvälinen, mikä helpottaa työskentelyä ulkomailla. Pitkien koulutuksien aikana valmisteltava kuvaportfolio seuraa opetuksen ohella kansainvälisiä laatustandardeja ja on siksi erinomainen näyttö opiskelijan osaamisesta myös muualla kuin Suomessa. Kaikki kursseilta valmistuneet opiskelijamme ovat mukana MAKE UP FOR EVER Academyn alumniverkostossa, joka auttaa työnhaussa niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoillakin.


Paljonko koulutukset maksavat?

Koulutusten hinta riippuu pitkälti niiden laajuudesta. Tarjoamme monipuolisia kursseja parin päivän intensiivikursseista usean kuukauden kestäviin koulutuksiin. Näet kaikkien kurssien hinnat kurssi-sivulta.


Sisältyykö kurssien hintaan meikkipaketti?

Koulutuksen alkaessa opiskelijalla ei tarvitse olla valmiina mitään meikkivälineitä tai -tuotteita. Osaan kursseista sisältyy meikkaaja-maskeeraajan aloituspakkaus meikkituotteita ja -välineitä. Pakkauksen sisältö vaihtelee kurssin mukaan. Osalla kursseista saa käyttää koulun tuotteita. Joillekin pidemmille kursseille joutuu itse ostamaan lisätuotteita, kuten puhdistusvälineitä ja -aineita sekä meikkaus- ja maskeeraustarvikkeita.


Minkälainen todistus saadaan koulutuksen loputtua?

Jokainen ammatillisen koulutuksen suorittanut (ei koske intensiivikursseja) saa tunnetun, kansainvälisen MAKE UP FOR EVER Academyn todistuksen. Todistus on samanlainen jokaisessa Academyssä ympäri maailman.


Ovatko opiskelijat oikeutettuja alennuksiin meikkituotteista?

Kyllä. Kaikki opiskelijamme ovat oikeutettuja hankkimaan MAKE UP FOR EVER Professional meikkituotteita ja -välineitä Academyn kautta alennuksella myös valmistumisen jälkeen. Alennuksia saa myös tärkeimmistä meikki- ja hiustuotteiden tukuista.


Minkälaisia työmahdollisuuksia Academysta valmistuneille aukeaa?

Kurssimme edistävät opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia mm. lukuisien työharjoittelumahdollisuuksien kautta. Olemme tehneet yhteistyötä mm. hius- ja muotinäytösjärjestäjien, Kansallisoopperan, Savonlinnan Oopperajuhlien, Uuden Iloisen Teatterin, erilaisten elokuvatuotantojen, sekä Helsinki Design Schoolin kanssa. Valmistumisen jälkeen motivoituneelle ja aktiiviselle meikkaajalle/maskeeraajalle on tarjolla useita erilaisia mahdollisuuksia työllistymiseen. Monet valmistuneet tekevät freelancer-meikkaajan ja meikkitaiteilijan töitä (muoti, kauneus, häät, kuvaukset jne.) ja osallistuvat erilaisiin tuotantoihin (TV, elokuva, teatteri, ooppera jne.). Jotkut työllistyvät kosmetiikkatalojen tuotemerkeille maahantuonnin puolella tai työskentelevät beauty advisor -tehtävissä, edustajina tai kouluttajina Suomessa ja muissa maissa. Valmistuneet opiskelijamme ovat sijoittuneet hyvin työelämään ja heitä työskentelee mm. musiikkivideoiden, teatterin ja oopperan parissa, TV- ja elokuvatuotannoissa sekä kosmetiikkabrändeillä.


Haluaisin töihin Hollywoodiin tai muualle ulkomaille. Onko se mahdollista?

Maailmanlaajuisen MAKE UP FOR EVER Academyjen organisaation takia lähestymistapamme opetukseen on kansainvälinen, mikä helpottaa työskentelyä ulkomailla. Pitkien koulutuksien aikana valmisteltava kuvaportfolio seuraa opetuksen ohella kansainvälisiä laatustandardeja ja on siksi erinomainen näyttö opiskelijan osaamisesta myös muualla kuin Suomessa. Kaikki kursseilta valmistuneet opiskelijamme ovat mukana MAKE UP FOR EVER Academyn alumniverkostossa, joka auttaa työnhaussa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.


Millaiset loppukokeet koulussa on?

Joka vuosi Pariisin Academy määrittelee valmistumisen vaatimukset. MAKE UP FOR EVER Academyn pidemmät tutkinnot koostuvat kuvaportfoliosta, sekä erilaisista loppukokeista. Arvostelu on tasapuolista ja puolueetonta, koska loppukokeet arvioidaan ulkopuolisten asiantuntijoiden toimesta. Lyhyemmissä kursseissa ei ole loppukoetta.


Olen kiinnostunut tarjoamaan opiskelijoille työharjoittelupaikkaa. Minne minun tulisi ottaa yhteyttä?

Mahtavaa! Jos olet kiinnostunut tarjoamaan työharjoittelupaikkaa opiskelijoillemme, soita numeroon 050 301 2900 tai lähetä sähköpostiviesti (aihekenttään TYÖHARJOITTELUPAIKKA) osoitteeseen info@makeupforeveracademy.fi


Muita kysymyksiä?

Jos tältä sivulta ei löytynyt vastausta etsimääsi kysymykseen, lähetä meille viestiä info@makeupforeveracademy.fi

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy