Kaarina Kokkonen

Kaarina Kokkonen

Academyn johtaja & kouluttaja

Kaarina on aloittanut maskeerauksen opetuksen 1985 ja siitä lähtien kouluttanut jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla.

Hän on myös erittäin aktiivinen alan työkentällä. Hän oli Dany Sanzin ensimmäinen suomalainen opiskelija Pariisissa vuosina 1982-83, ja on siitä lähtien ollut alan intohimoinen ammattilainen tehden kaikkia alan töitä kauneus- ja kuvausmeikeistä aina Savonlinnan Oopperajuhliin. Hän on myös näyttötutkintomestari ja suorittanut opettajan pedagogisen pätevyyden. Hän on ollut perustamassa Suomen Maskeeraajat ry:tä ja saanut maskeerausalan Elämäntyön palkinnon 2015.

Lataa CV

Julius Sepponen

Julius Sepponen

Kouluttaja

Julius on MAKE UP FOR EVER Academyn kansainvälinen SFX Master -opettaja.

Hän on ollut useita vuosia töissä alalla kauneuden, kuvausten ja HDTV:n maailmassa, sekä MAKE UP FOR EVER Professional -tuotekouluttajana. Tänä aikana hän on kerännyt kokemusta ja kontakteja sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Hän on myös näyttötutkintomestari ja MAKE UP FOR EVER Academyn kansainvälinen erikoisefektien mestariopettaja. Ennen uraansa maskeeraajana hän on toiminut myös muilla aloilla johto- ja koulutustehtävissä.

Lataa CV

Tuija Luukkainen

Tuija Luukkainen

Kouluttaja

Tuija on maskeeraajan lisäksi kosmetologi ja tehnyt 30 vuoden uransa aikana töitä laajasti alalla.

Kokemusta Tuijalla on erittäin paljon mm. TV:n, valokuvameikkien, teatterin, oopperan ja kauneusmeikkausten saralta. Hän on myös opettanut yli 30 vuotta sekä maskeerausta että ihonhoitoa.

Lataa CV

MARI LEHTO

MARI LEHTO

KOULUTTAJA

Mari Lehto on valmistunut meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2016.

Kokemusta löytyy kaikilta meikkauksen ja maskeerauksen aloilta: aina oopperasta myyntityön kautta TV- meikkeihin. Tulevaisuuden tavoitteena on kosmetologin sekä parturi-kampaajan opinnot sekä tietenkin oman osaamisen parantaminen.

Lataa CV

KATJAANA RAJALA

KATJAANA RAJALA

KOULUTTAJA

Katjaana Rajala on valmistunut Helsingin Make Up For Ever Academystä vuonna 2017 ja samanaikaisesti suorittanut teatterialan ammattitutkinnon.

Valmistuttuaan hän on tehnyt lukuisia kuvauksia ja työskennellyt mm. CNN:lle ja oopperatuotannoille. Katjaana on suorittanut lukion kuvataidediplomin, ja hänen vahvuuksiaan ovat taiteellisuus ja luovuus. Tavoitteena Katjaanalla on avata taidenäyttely maalauksilleen.

Vierailevat opettajat

Academyllä on myös vierailevia opettajia, jokainen edustaen ja opettaen tiettyä osa-aluetta meikkauksessa. Nämä ammattilaiset yhdistettynä ulkopuolisiin asiantuntijoihin tarjoavat opiskelijoille todella monipuolisen lähestymistavan meikkaukseen ja alaan yleisellä tasolla. Näihin ammattilaisiin kuuluvat mm. Juliette Handolin, Kaija Ilomäki, Miika Kemppainen ja Tarja Virmanen.

Juliette Handolin

Kouluttaja

Alice Corre

Kouluttaja

Kaija Ilomäki

Kouluttaja

Tarja Virmanen

Meikkaaja-maskeeraaja

Miika Kemppainen

Kouluttaja

Aarni Mikkola

Meikkaaja - Drag artisti

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy