MAKE UP FOR EVER Professional

Tuotteet

Opiskelijamme ja alalla toimivat ammattilaiset voivat tilata kauttamme MAKE UP FOR EVER Professionalin upeita ja laadukkaita tuotteita.

MAKE UP FOR EVER Professionalin meikit ja välineet ovat ammattilaiskäyttöön suunniteltuja tuotteita, joilla voidaan toteuttaa mikä tahansa meikkauksen osa-alue. Myös vedenkestävyys, aurinkosuojaus ja muut äärimmäiset olosuhteet voidaan ottaa hallintaan oikeilla tuotevalinnoilla.

Brändin tuotteet ovat näkyvissä osoitteessa makeupforever.com, ja voimme toimittaa niitä tilauksesta. Myös jotkin erikoistuotteet tai -koot voivat olla tilattavissa, kysy tarkemmin sähköpostilla.

 

Mikäli haluat tilata MAKE UP FOR EVER Professionalin tuotteita, lähetä sähköposti osoitteeseen info@makeupforeveracademy.fi tai täytä yhteydenottolomake. Lähetämme sinulle ammattilaishinnaston ja toimitusehdot sähköpostilla. Kurssiemme opiskelijat ja meiltä valmistuneet ovat oikeutettuja erikoishintoihin.

Myöhemmin aiomme avata tiloissamme Kampissa PRO LOFT -myymälän, jossa voi sovitusti päästä tutustumaan tuotteisiin.


Meikkivoiteet ja pohjatuotteet

Pohjatuotteiden valikoimasta löytyy sävyt ja koostumukset kaikille eri ihotyypeille. Meikinalusvoiteiden avulla voidaan hienosäätää ihon sävyä ja kosteuttaa tarpeen mukaan, jotta saadaan hehkuva lopputulos. Puutereistakin löytyy eri vaihtoehdot tavallisemmasta tarpeesta aina 4K (UHD) -kuvauksiin asti. Poskipunat ja sculpting-tuotteet löytyvät sekä puuterimaisina että voidemaisina.

Silmämeikkituotteet ja kulmat

Valikoimasta löytyy yli 200 eri luomiväriä erilaisilla koostumuksilla sekä kattava määrä kyniä, voidemaisia luomivärejä, hohdetta, glittereitä ja muita tarpeellisia tuotteita.

Creative- ja erikoistuotteet

Voidemaiset värit, vesivärit, airbrush-värit, veret, lateksi yms. SFX-tuotteet kaikkiin teatterin ja elokuvan meikkaustarpeisiin.

Siveltimet ja välineet

Kaikki siveltimemme ovat Fair Trade -valmistajien käsityönä tekemiä cruelty-free tuotteita. Ne ovat synteettistä karvaa, jossa on yhdistelty useita eri kuituja parhaan tuntuman ja muodon saavuttamiseksi. Varret on tehty eko-sertifioidusta viljellystä puusta. Valikoimasta löytyy myös kaikki muut tarvittavat meikkaus- ja maskeerausvälineet meikkisienistä ja paleteista alkaen aina laukkuihin ja meikkipakkeihin asti.


makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy