Academy Helsinki

Maskeerauskurssit ja meikkauskurssit

Maskeerauskurssimme ja meikkauskurssimme edustavat alan viimeisintä tietotaitoa.

Beauty, Fashion & Bridal

Make-up -kurssi

1 kk
Lue lisää

SFX

Mestarikurssi

5pv
Lue lisää

Muut

intensiivikurssit

Lue lisää

Maskeerauskurssin ja meikkauskurssin taidetta

Nämä kurssit ovat sinulle, joka haluat syventää osaamistasi, oppia jonkin kokonaan uuden meikkaus- tai maskeeraustekniikan tai inspiroitua ammatillisesti. Kursseilla pureudutaan usein johonkin tiettyyn osa-alueeseen tai tekniikkaan, joten ne sopivat hyvin täydentäviksi opinnoiksi myös ammattilaisille ja jo alaa opiskelleille.

Meikkauskurssit edustavat kansainvälistä tasoa

Kansainvälisten koulutustemme sisällöt tulevat suoraan New Yorkista ja Pariisista, ja ne ovat globaalisti yhteneväisiä myös muiden MAKE UP FOR EVER Academyjen kanssa.

Kaikki tarvikkeet sisältyvät hintaan

Kaikkien maskeerauskurssiemme ja meikkauskurssiemme pakettihintaan kuuluvat myös tarvittavat materiaalit ja työkalut kurssin ajaksi, joten oppilaidemme maksettavaksi jäävät vain tavanomaiset elinkustannukset.


Opettajina alan huiput

Meikkauskurssiemme opettajakaarti on vaikuttava. MAKE UP FOR EVER Academyn omat opettajat ovat kansainvälisen MAKE UP FOR EVER Academyn sertifioimia ja hyväksymiä ammattilaisia, joita arvostetaan alalla todella paljon.

Myös huolella valitut vierailevat kouluttajamme edustavat aina alan parasta osaamista.

Mahdollisuus myös ostaa kansainvälisen meikkisarjamme tuotteita

Kurssiemme yhteydessä jokaisella on myös mahdollisuus ostaa MAKE UP FOR EVER -meikkisarjan tuotteita kurssin ulkopuolisiin tarpeisiin poikkeuksellisen edullisesti. MAKE UP FOR EVER tarkoittaa myös tuotteiden osalta ennen kaikkea ammattitason huippulaatua, johon kerran totuttuaan on vaikea enää palata käyttämään muiden meikkisarjojen tuotteita.

Meikkauskurssien jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkossakin hankkia kauttamme MAKE UP FOR EVER Professionalin tuotteita.


Kursseja ammattilaisille ja vasta-alkajille

Eri kurssien lähtötaso vaihtelee ja valikoimista löytyy koulutuksia sekä aloittelijoille että huippuammattilaisille. Jokainen meikkauskurssi ja maskeerauskurssi edustaa alan viimeisintä osaamista ja trendejä.

Ilmoittaudu meikkauskurssille ja päivitä osaamisesi

Tule päivittämään osaamisesi ja opi tämän hetken parhaat ja ajantasaisimmat tekniikat. Meidän laadukkaassa opetuksessa saat osaamista, jota arvostetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.


Kysyttävää kursseista?

Jo sinulla on mitä tahansa kysyttävää MAKE UP FOR EVER Academyn kursseista, lähetä meille viestiä niin autamme mielellämme.

Katso yhteystietomme

makeup forever helsinki academy

Copyright © 2020 Make Up For Ever Academy