Tietoa meistä

Tervetuloa meikkiaiheiselle sivustollemme! Täältä löydät rutkasti meikkaamiseen tavalla tai toisella liittyvää tietoutta. Sivustollamme käsiteltävät teemat vaihtelevat aihepiirin alla laidasta laitaan. Alla esitellään kuitenkin lyhyesti joitain sivustomme keskeisimmistä teemoista.

Meikit ja muu kosmetiikka

Meikit ja kosmetiikka ylipäätään herättävät enemmän kiinnostusta kuin koskaan. Vaihtuvat trendit ja uudenlaiset meikkaustekniikat leviävät maailmalla kulovalkean tavoin etenkin sosiaalisen median kautta.

Myös me olemme äärimmäisen kiinnostuneita meikkaukseen liittyvistä jutuista ja uutisista, joita pyrimme päivittämään sivustollemme tasaiseen tahtiin mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet kiinnostunut lukemaan uusimmista meikkaustekniikoista tai vinkeistä kosmetiikkatuotteiden suhteen, olet saapunut ehdottomasti oikeaan osoitteeseen.

Täällä nostamme esille myös erilaisia trendejä suoraan meikkimaailman huipulta, oli kyseessä sitten esimerkiksi luonnonkosmetiikka tai vegaaninen kosmetiikka.

Meikkauskurssit ja muu kosmetiikka-alan koulutus

Meikkauskursseja järjestävät nykyään monet eri tahot. Jos haaveena on meikkitaiteilijan ammatti tai on muuten vaan kiinnostunut opettelemaan uusimpia meikkitekniikoita tai vahvistamaan taitojaan ammattimaisen opastajan johdolla, ovat meikkikurssit silloin hyvä vaihtoehto.

Sivustollamme kerromme laajasti meikkikurssien tarjoamista mahdollisuuksista sekä muun muassa siitä, miten kalliiden meikkikurssien rahoituksen voi saada järjestymään.

Kosmetiikkamyymälät

Meikkejä myydään niin tavarataloissa kuin myös erikoistuneissa kosmetiikkamyymälöissä sekä verkossa että fyysisissä toimipisteissä. Koska sivustomme keskeisenä aihepiirinä on meikki ja meikkaaminen, kuuluu siihen olennaisena osana tietysti myös se, mistä meikkejä voi hankkia.

Täältä löydätkin monipuolisesti tietoa koskien tämän hetken suosituimpia ja mielenkiintoisimpia kosmetiikkamyymälöitä aina Sephorasta lähtien.

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja ehdotuksia sivuston sisältöä koskien. Toivottavasti viihdyt sivustollamme!