Tilaa uutiskirje

Kuten oletkin jo ehkä huomannut, löydät sivustoltamme monipuolisesti tietoutta koskien muun muassa erilaisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita, meikkitrendejä sekä kosmetiikkamyymälöitä.

Sivustollamme käsitellään meikkausta myös ammattilaisen näkökulmasta, joten mikäli meikkitaiteilijan ammatti kiinnostaa tai kosmetiikka-alan koulutus houkuttelee, on täällä tarjolla runsaasti tietoutta aiheeseen liittyen.

Pyrimme jatkuvasti päivittämään sivustoa uudella ja ajankohtaisella sisällöllä. Mikäli et kuitenkaan halua päivittäin tai edes viikoittain käydä tarkistamassa viimeisimpiä julkaisuja, on huomattavasti helpompi keino pysyä ajan tasalla – tilata uutiskirjeemme!

Voit tilata sen näppärästi sivustolla, jonka jälkeen saat vastaisuudessa ilmoituksia uudesta sivustollamme julkaistusta sisällöstä. Älä huoli, jatkuva spämmäys ei todellakaan kuulu tapoihimme!

Mitä uutiskirjeemme sisältää?

Kosmetiikka-ala on loistava esimerkki toimialasta, joka on valtavan myllerryksen keskellä. Vuodesta toiseen nousee esille uusia ilmiöitä, eikä trendejä siksi ole aina helppo seurata.

Tällä sivustolla kerrotaan kosmetiikka-alan viimeisimmistä trendeistä ja uusista mahdollisuuksista muun muassa meikkialan koulutuksen saralla.

Jos meikit ja meikkaaminen ovat lähellä sydäntäsi tai jos olet kiinnostunut meikkauskursseista tai muista alalla tarjottavista koulutusmahdollisuuksista, suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan uutiskirjeemme tilaamista.

Uutiskirjeemme sisältö voi vaihdella suurestikin, mutta koska kyseessä on meikkausta ja kosmetiikka-alaa koskeva sivusto, liittyvät aiheet aina tavalla tai toisella näihin teemoihin. Otamme toki mielellään myös vinkkejä vastaan kiinnostavista juttuaiheista meikkeihin ja meikkialaan liittyen.

Uutiskirje on näppärä tapa pysyä kärryillä viimeisimmistä muutoksista ja kiinnostavista jutuista. Aina kun julkaisemme sivustollamme uutta sisältöä, tiedotamme siitä kaikille uutiskirjeemme ja päivitykset tilanneille kävijöille.

Mikäli koet jossain vaiheessa, ettei uutiskirjeelle ole enää käyttöä tai tarvetta, voit helposti lopettaa säännöllisten päivitysten tilaamisen.